Fra svart til blond - Tips og anbefalinger

For litt siden (fredag) bestemte jeg meg for å bleke håret blond. Jeg er naturlig blond, men det synes ikke fordi jeg er halvt araber. Naturlig har jeg brune øyner, svarte bryn, svarte vipper (all hår utenom det på hodet er svart) og blond hår. Helt siden jeg var liten farget jeg håret brunere og mørkere. Jeg har hatt komplekser siden den tiden, men nå har jeg begynt å angre. Så jeg bleket håret med denne blekingen (all svart gikk ut, men jeg glemte pulveret ellers hadde jeg blitt helt blond.. Jeg failet litt der.):

Så brukte jeg en helt random blond farge (rett etter blekingen eller blir håret helt skadet!!) med mye lilla/blå i for å få vekk noe av gulskjæren (var ikke mye gulskjær da).
Så var pappa så grei og kjøpe lilla sjampo siden sølv sjampo var ikke helt bra nå som jeg skal få gulskjær ut, men sølv sjampoen skal jeg kjøpe hvis håret mitt blir lilla-ish. Anyways så kjøpte pappa denne på en frisørsalong:
 
The edventure begins. Legger ut bilder når jeg har fått ordentlige resultater. Legger ut bilde hver søndag! :)

Frisøren ga meg et risky tips om å ha litt sitron saft i balsamen, men vil helst ikke gjøre det.

MEN! Før dere starter blekingen anbefaler jeg dere å ta Aussie Deep Conditioning i blandingen. Får ikke så alvorlig slitt hår da. Good luck for dere som skal prøve det. Remember: Mine tips er bare noen tips. Er ikke ekspert så dre burde helst snakke med frisøren deres før dere gjør noe sånt som dette. Har heller ikke samme hårtype som dere. 
 

7 kommentarer

slankerinna

17.jan.2012 kl.01:54

Jeg anbefaller å heller stripe håret om en skal gjøre det hjemme.Også stripe det flere ganger med 5-6 ukers mellomrom.Det skader ikke håret så mye,og resultatet blir gjerne ikke så voldsomt falskt om en skulle bomme litt på fargetonen.Men kan funke veldig greit å ta hele håret også.Bare litt mer risikabelt.

Ninni

17.jan.2012 kl.01:55

Hehe, mitt hår er rødt/svart og jeg var hos frisøren idag for rådgivning ang. avfarging for å få det tilbake til min naturlige blonde:) De anbefalte en avvasking som er mye mildere mot håret enn en avfarging men gir samme effekten.. Selve bleiking av håret er ikke anbefalt hos noen for håret kan ende opp som gummi og brekke - men det skjer jo ikke alle selvfølgelig, du er kanskje en av den heldige:) Men før du soser i enda mer farge så ville jeg latt håret hvile litt, for har du bleika det så har skaden skjedd og da vil det ikke ha noe å si når du farger håret etterpå:)
hadde blondt før, er egentlig veldig mørk men jeg skal bleke det til sommern :)

Sabrine Nathalie

17.jan.2012 kl.02:03

Jeg har ikke planer om å bleke/farge det mer. Skal heller prøver meg på lilla/sølv sjampo. Jeg var heldig nok siden mitt hår tåler veldig mye takket være at jeg har blandet hårtype. Så for dere som har nordisk hår er det bedre å ikke gjøre det. ^^

Ida: Du får ha lykke til :D

Ingvild

17.jan.2012 kl.02:24

mitt tips: aldri bleik håret. Måtte klippe 20-30 cm av håret som rakk mæ nedfor brøste.. Ska aldri tilbake til bleika hår!

Adrian Wand

17.jan.2012 kl.03:40

Jeg bleiket mitt sånn 3 ganger eller no, men jeg har ganske sterkt hår da. Pluss at jeg brukte verdens beste shampo fra Redken for menn, pluss intensive hårkurer jeg ble sponset av Redken

Marita

17.jan.2012 kl.09:17

Jeg var helt mørk og bleiket håret. Måtte til en del bleikingspakker på meg, men opplevde det mye værre når jeg skulle farge det mørkt igjen. Hadde hår helt ned til korsryggen, men håret ble så slitt at jeg måtte klippe alt håret opp til skuldrene. Dette er heldigvis en del år siden, så nå har jeg igjen hår til korsryggen :) Lykke til med å få resultatet du ønsker deg :)

Skriv en ny kommentar

Sabrine Nathalie

Sabrine Nathalie

15, Mandal

Jeg lever stort sett et tegne serie liv ifølge mine venner. Keep stalking så ser du hva jeg tenker og hva som skjer.

Kategorier

Arkiv

hits