Religion, politikk og mangel på respekt. Mener ikke å provosere noen.

Jeg er atheist. Bare så det er forstått, men jeg har respekt for dere troende. Så lenge dere ikke skyver troen dere langt opp i anusen min. 
Vi hadde en diskusjon her om dagen i klassen hvor hver eneste elev pluss læreren kunne si sine meninger. Læreren var agnostiker. Så det er jo helt okei, de tviler, men nekter det ikke fullt. Jeg nekter. Så var det da en i klassen som skulle reagere veldig på at andre ikke trodde på Gud. Jeg mener, hallo, vi har respekt for hva h*n synes og tror på. Jeg sier bare at så lenge en busk snakker i bibelen har jeg ikke tro. Det jeg tror er at det troende kaller for Gud eller guder er den "utenomjordiske-kraften" som driver universet. Den "kraften" kan ikke vises vitenskapelig for homosapiens fortsatt er under utvikling.
Anyways, den personen i klassen som reagerte så alvorlig sterkt prøve å overbevise oss om at Gud fantes. Ja det er en kristen, men hver kristen tenker individuelt. Alle er ikke like der. Så når han prøvde å skyve troen opp i ræva på alle i klassen merket jeg at jeg ble litt irritert, og jeg var sikkert ikke den eneste. Verste var jo at h*n hadde maksimalt munndiarè. Munnen gikk i ett sett.
Til slutt gikk jeg så lei at jeg begynte med et motargument , sa det ikke høyt men sa det ganske lavt, det var da noe som dette: " Vi har ikke noe imot at du tror på det, men det å slenge korset i tryne på oss, kjøre den opp ræva, og inn i tissen våres forandrer ikke livssynet."

Mens han bablet i ett sett videre kom jeg til å tenke på noe. "Hvorfor blander folk tro i politikk? Det er to vidt forskjellige ting. Syns enkelte personer går litt for langt når de skal basere lovene på troen sin. Kjære hva enn jeg tro på, jeg voldtar denne hva enn det er i bla bla bla's navn. Det blir kanskje litt for patetisk..." Så etter min mening syns jeg det individuelle mennesket burde skille jobb fra tro, og tenke i det langsiktige.

Så da spør jeg dere som leser dette. Uansett religion, nasjonalitet eller utenomjordiske. Dere liker vel heller ikke at noen skal spytte på livssynet deres og kaste dritt på hva dere tror på? Når nok er nok må folk ta hintet. Ha litt respekt for medmenneske.

2 kommentarer

slbftw

10.feb.2012 kl.22:38

Enig!

E ateist sjøl, å mange kristne rage jo på meg...

Eg mene at alle kan få tro ka di vil, men di ska ha respekt for andre sin tro :)

Sabrine Nathalie

10.feb.2012 kl.22:48

slbftw: Hva man selv tror på har ikke noe med andre å gjøre, så det kan man egentlig beholde for seg selv, respekt is the shit! :D

Skriv en ny kommentar

Sabrine Nathalie

Sabrine Nathalie

15, Mandal

Jeg lever stort sett et tegne serie liv ifølge mine venner. Keep stalking så ser du hva jeg tenker og hva som skjer.

Kategorier

Arkiv

hits