Dritt lei det konservative samfunnet!

Dagen jeg får meg kamera og deltidsjobb

Den dagen ligger faen så langt unna. Begynner å irritere meg over at jeg verken har penger eller jobb. Grunnen til at jeg ikke har en jobb er rett å slett de idiotiske og konservative arbeidsgiverne. Nei til piercing, nei til røyking, nei til tattoo, nei nei nei. Alt jeg hører er bare nei.
Altså , skjerpings. Norge kommer knapt til å utvikle seg med den innstillingen vi har. Alt skal være til en hvis standard for å tilfredsstille kundene, fra gammel til ung, men alt i alt så tenker de ikke individuelt. Iallefall ikke i denne lille drittbyen. Ja, jeg bor i en såkalt "småby". Jeg lever småbyliv, men klesstilen min er langt ifra godtatt her. Jeg vil heller ikke forandre på klesstilen min fordi "jeg ikke passer inn i samfunnet".
Hvis det er noen butikk-eiere i Mandal som har blogg og som ikke er så nøye på uniform og "A4-stil" så vennligst kommenter nede.

En ting til: Jeg har vanligvis ikke sånn innstilling, men jeg blir riktig irritert. Pleier å være ganske så optimistisk om ting. Bare så dere ikke skal tro at jeg er en vandrende tidsbombe.

 

Er det noen flere som sliter med det samme problemet? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sabrine Nathalie

Sabrine Nathalie

15, Mandal

Jeg lever stort sett et tegne serie liv ifølge mine venner. Keep stalking så ser du hva jeg tenker og hva som skjer.

Kategorier

Arkiv

hits